Artikel

Aanloopproblemen

0 1980 Algemeen

"We zijn een half jaar geleden als eerste ondernemingsraad begonnen, maar we hebben eigenlijk niets te doen. We krijgen alleen maar reclamefolders en verder niets. Is dat normaal voor een beginnende OR of wordt er van alles achter gehouden?"

Het gaat te ver te veronderstellen dat er 'van alles achter wordt gehouden', want dat zou van kwade wil getuigen. Waarschijnlijk is uw directie net zo onwennig met het verschijnsel OR als de raad zelf. Mogelijk wordt er daar ook gewacht...

Het beste lijkt ons dat u gebruik maakt van het scholingsrecht om u in te werken in de boeiende maar ingewikkelde wereld van de medezeggenschap. U kunt daarna zelf bepalen waar u zich mee bezig wilt houden en, u zult het zien, binnen een maand komt u tijd tekort!

door Redactie ORnet laatste update:23 nov 2010

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.