Artikel

Inhoud jaarverslag

0 5743 Algemeen

"Waar moet ik als ambtelijk secretaris op letten bij het schrijven van een OR-jaarverslag? Wat kan ik wel vermelden en wat niet?"
Inhoud jaarverslag

Er bestaat geen algemeen antwoord op deze vraag. Al is het maar omdat de wet geen nadere bepalingen bevat over de inhoud van het OR-jaarverslag. Ondernemingsraden gaan er ook zeer verschillend mee om. Variërend van een glossy drukwerk, via een enkel velletje tot een speelse presentatie op bijvoorbeeld een kalender.

Het beste lijkt het ons dat u de raad vraagt zich uit te spreken over de verwachtingen die men van omvang, inhoud, stijl en dergelijke heeft. Belangrijk daarbij is op de eerste plaats met welke doelen het jaarverslag wordt opgesteld. Is het vooral bedoeld om de achterban te stimuleren of is het op de eerste plaats voor het archief?

> Meer over het OR-jaarverslag.

door Redactie ORnet laatste update:27 jun 2012

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.