Nieuws

OR IBM naar Ondernemingskamer

1 1339 Algemeen

Computerfabrikant IMB wil reorganiseren, waarbij ook banen verloren gaan. Twee ondernemingsraden van het bedrijf zijn het niet eens met de wijze waarop dit gebeurt. Zij stappen naar de Ondernemingskamer.
OR IBM naar Ondernemingskamer

Zo meldt AutomatiseringGids.

Bij de reorganisatie raken zestig medewerkers hun baan kwijt. IBM wil de medewerkers een vrijwillige vertrekregeling aanbieden. De ondernemingsraden zijn het niet eens met deze gang van zaken. Ook de vakbonden hebben moeite met deze wijze van ontslag.

door Redactie ORnet

Eén reactie

  • # 1

    Jan de Vries Lentsch

    De regeling is juist niet vrijwillig daaarom gaat de OR naar de ondernemingskamer.
    Het aantal ontslagen klopt ook niet.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.