Nieuws

OR bang voor banenverlies

0 928 Algemeen

De ondernemingsraad van Stadsmobiel in Amsterdam is bang dat ruim honderd chauffeurs hun baan zullen verliezen, doordat het moederbedrijf een aanbesteding van aanvullend ziekenvervoer niet toegewezen heeft gekregen.

Dit meldt RTV Noord-Holland.

Stadsmobiel is een dochteronderneming van GVB. De gemeente Amsterdam heeft de aanbesteding van aanvullend vervoer voor bejaarden en invaliden gegund aan Connexxion.

Een woordvoerder van de gemeente heeft aan RTV Noord-Holland laten weten dat is bedongen dat Connexxion het overgrote deel van het personeel van Stadmobiel overneemt. Dit gaat dan om 75 tot 80 procent van de chauffeurs. De ondernemingsraad stelt echter dat dit geen keiharde garantie is.
 

door Redactie ORnet

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.