Over ons

Ornet.nl is een toegankelijk platform waar de redactie de OR-professional dagelijks voorziet van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over medezeggenschap gerelateerde onderwerpen.

Praktijkblad voor de Ondernemingsraad is een vaktijdschrift met nieuws, achtergrond en opinie, gemaakt om je verder te helpen als OR-professional. Het papieren magazine verschijnt 8 x per jaar en een jaarabonnement bedraagt €290,71 excl. BTW. Een abonnement op het blad voor de medezeggenschap is hier af te sluiten.

De experts achter ORnet.nl en Praktijkblad voor de Ondernemingsraad
De redactie bestaat uit een onafhankelijk redactieteam en externe specialisten in hun vak. Hoofdredacteur van beide titels is Yolanda Stil. Het team stelt zich als doel op journalistieke wijze te informeren over de praktijk en de ontwikkelingen rond medezeggenschap.

ORnet is onderdeel van Vakmedianet

Vanaf 2008 heeft Vakmedianet in ieder segment en in iedere branche marktleiderschap opgebouwd met sterken merken, die staan voor relevante en betrouwbare websites, tijdschriften, opleidingen en congressen binnen de betreffende community. De uitgeverij is momenteel georganiseerd in 20 uitgeefgroepen, die dicht op de markt opereren met eigen uitgeef-, sales- en marketing- en eventteams. De ruim 300 medewerkers van Vakmedianet werken vanuit de locaties Alphen aan den Rijn, Deventer en Doetinchem.