Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.

Futureproof medezeggenschap

De toekomst van medezeggenschap is divers en inclusief. Zonder diversiteit houden we op te bestaan en inclusie helpt ons om te verbinden en niemand uit te sluiten. Op 25 november 2021 vertellen Coby Franken en Shirley Mathoera hoe je een stevige brug naar de toekomst van medezeggenschap slaat in hun workshop ‘Diversiteit & Inclusiviteit‘. Er zijn nog vele, vele andere interessante sprekers die dag. Zoals Mike Hoogveld, veelgevraagd spreker en futuroloog. Hij vertelt je alles over bedrijven die blijven, echt lerende organisaties en or’en met ambitie. Ook zijn er inspirerende workshops van Porto Franco, Arthur Hol, Johan Berends, Inge Bakker, en Stef Soons. Je kunt het event live bijwonen in de Jaarbeurs, Utrecht. Bekijk het hele programma en schrijf je snel in!