Gezocht: betrokken leden van de ondernemingsraad

Gezocht: betrokken leden van de ondernemingsraad

Ben jij dat ondernemingsraadslid dat alles wil weten wat er in zijn/haar vakgebied speelt en deze kennis graag uitdraagt? Dan is ORnet op zoek naar jou.

Wat bieden wij?

Een plek in onze lezersraad. Dit is jouw kans om als or-lid actief betrokken te zijn bij ORnet en je stem te laten horen. Je kunt je mening geven over onderwerpen binnen je werkveld als or-lid (van adviesaanvragen via instemmingsverzoeken, artikel 24-overleggen en arbokwesties tot wijzigingen in pensioenwetgeving), en sparren met andere or-leden. Je krijgt een digitaal abonnement op ORnet en ORmagazine. Het magazine wordt zes keer per jaar bij je thuisbezorgd.

Wat willen wij?

ORnet beschikt over een netwerk van professionals dat weet wat er speelt binnen de medezeggenschap. Dit willen we uitbreiden. Het doel is om nog beter aan te sluiten bij de behoefte van de lezer.

Wat vragen wij?

ORnet wil in contact komen met betrokken mensen die actief zijn in de or en die willen meedenken over artikelen en onderwerpen waarover de redactie schrijft. We leggen onderwerpen via de mail of app voor en een à twee keer per jaar organiseren we een lezersraad op het hoofdkantoor in Zeist. Natuurlijk kun je proactief ook suggesties of kwesties sturen.

Interesse?

Ben jij een betrokken or-lid dat actief deel wil uitmaken van ORnet? Stuur jouw gegevens en motivatie naar onze hoofdredacteur Jac Janssen: jacjanssen@vmnmedia.nl.