Nieuwe hoofdredacteur voor ORnet

Nieuwe hoofdredacteur voor ORnet

Demian van der Reijden is de nieuwe hoofredacteur van ORnet en het bijbehorende OR magazine.

Van der Reijden werkt al bijna 17 jaar binnen VMN media, het mediabedrijf achter ORnet. Hij heeft een journalistieke achtergrond en schreef, de laatste jaren als senior redacteur, voor horecavakblad Misset Horeca. En nu is hij aangesteld als hoofdredacteur van ORnet en OR magazine. Daarnaast is hij sinds 2021 voorzitter van de ondernemingsraad van VMN media en daarvoor drie jaar 'gewoon' lid.

'De wereld van medezeggenschap is boeiend en veelzijdig. Waar ik hiervoor alleen over horeca schreef, gaan ORnet en OR magazine over álle branches in Nederland. Ik heb er zin in om hier mijn journalistieke kennis in combinatie met mijn ervaring als or-voorzitter in te gaan zetten.'

Vernieuwde website ORnet

Eind 2023 werd de website ORnet geheel vernieuwd. Dat was ook direct een integratie met de kennisbank OR in de praktijk. Veel handige artikelen, documenten en stappenplannen uit deze kennisbank zijn inmiddels ondergebracht in de collecties van ORnet. 

'Er staat een compleet en overzichtelijke platform voor OR-leden', zegt Van der Reijden. 'Dat motiveert mij om de website, magazine en nieuwsbrieven de komende jaren, samen met de vele trainers en experts die aan de titel verbonden zijn, nóg mooier te maken.'

Als nieuwe hoofdredacteur coördineert en schrijft Demian van der Reijden content voor ORnet en OR magazine en is betrokken bij de doorontwikkeling van de titel en bij de bijbehorende evenementen. Zo is hij onder meer als dagvoorzitter aanwezig op de Landelijke OR Dag op 20 juni 2024.

'Deze eerste tijd wil ik gebruiken om met veel mensen kennis te maken en om nóg beter te begrijpen hoe ORnet jou als lezer kan helpen bij je or-werk. Daarom hoor ik graag van je wat je mist of wat in jouw ogen nóg beter kan aan ons platform.

Je kunt Demian van der Reijden bereiken op demianvanderreijden@vmnmedia.nl of via LinkedIn.